Usluga

Stambeni objekt “Cortez”

Lokacija

Objekt

Stambena zgrada smještena je u Posušju, na adresi Kralja Ostoje BB, što je odlična lokacija za svakoga tko traži udoban i kvalitetan dom. Ova zgrada, koja se nalazi na katastarskoj čestici zemljišta 2920/89 u K.O. Posušje, nudi sve što je potrebno za moderan i udoban način života.

Koncept

Objekt

Zgrada se sastoji od suterena, prizemlja i četiri kata, omogućujući raznolike opcije smještaja za buduće stanare. Vertikalna komunikacija je jednostavna i ugodna zahvaljujući liftu i trokrakom komfornom stubištu koje vodi od suterena do četvrtog kata. Osim toga, horizontalna komunikacija unutar zgrade omogućena je prostranim hodnicima širine 175 cm.

Koncept

Stan

Svaki stan u ovoj zgradi ima odličnu orijentaciju, pružajući obilje prirodne svjetlosti i ugodnih pogleda. Svaki stan također ima prostran balkon ili loggiu, savršene za uživanje na svježem zraku i opuštanje.

Stanovi imaju netto visinu od 2,75m, najsuvremenije trokomorne otvore i klizne stijenke na zato predvidjenim mjestima.

Za praktičnost stanara, svaki stan ima svoju ostavu smještenu u suterenskom dijelu zgrade, pružajući dodatan prostor za pohranu. Stanovi u prizemlju dodatno imaju komforne terase, savršene za druženje s obitelji i prijateljima ili za uživanje u miru.

Opcija Garaže

Garaža

Za one koji cijene praktičnost i sigurnost svojih vozila, ova zgrada nudi i opciju garaže. Uz stan možete kupiti i vlastito parking mjesto u garaži, što vam omogućava brz i siguran pristup vašem automobilu u svako doba dana i noći.

Toplotna izolacija i Grijanje

Izolacija

Fasada zgrade bit će kombinacija ETICS fasade s kamenom vunom debljine 10 cm, što doprinosi energetskoj efikasnosti i ugodnoj unutarnjoj temperaturi. Također, na dijelu objekta bit će dekorativna ventilirana fasada obložena FUNDERMAX pločama, dodajući estetski privlačan izgled zgradi.

Stropovi i podovi svakog stana bit će izolirani najsuvremenijim materijalima na tržištu čija je svrha očuvanje vašeg mira u svako doba dana i noći.
Stanovi će imati dizalice topline (grijanje,hlađenje) koje će, također, biti ugrađene u podove i stropove.

Planirani završetak radova

Završetak radova

Planirani završetak radova za ovaj objekt je 31. 12. 2024. godine, što znači da će budući stanari uskoro moći uživati u svim prednostima ovog impresivnog stambenog kompleksa.